“10 yıl garantili dediler, filtre değişimine ücret istediler” “10 yıl garantili dediler, filtre değişimine ücret istediler”

Seçime sayılı günler kala Osmancık’ın bazı bölgelerinde asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çalışmalarda kullanılan malzeme nereden, hangi usulle alındı?

Osmancık Belediyesi yaklaşık bir hafta önce Şenyurt Mahallesi Danişment Caddesinde ve 2 gün önce de Küçük Sanayi Sitesinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri iş makineleri ile söz konusu cadde ve Küçük Sanayi Sitesinde yolları kazıdı, mıcır ve kum malzemesi serdi.

Çalışmalardan önce Osmancık Belediyesi ihale tarihi bugün 11 Mart 2024 olan temel ve asfalt mıcırı ve kum malzemesi satın alınması işi için açık usul ihaleye ilanını 13 Şubat 2024 tarihinde yayımladı.

İhale bugün 11 Mart 2024 saat 14:00’da Osmancık Belediye Başkanlığı İhale Toplantı Salonunda yapılacak.

İhalesi Bugün Yapılacak! Çalışmalarda Kullanılan Malzeme Nereden, Hangi Usulle Alındı

Açık ihale sonucunda

1- Ocak taşından konkasörde kırılmış ve elenmiş 0-5 mm Kum Malzemesi: 4.000 ton
2- Ocak taşından konkasörle kırılmış ve elenmiş 5-25 asfalt mıcırı malzemesi:3.000 ton
3- Ocak taşından konkasörle kırılmış 0-25 asfalt mekanik malzeme:3.000 ton, mücavir alan içinde çalışma yapılan cadde ve sokak ve tüm İş yerlerinde kullanılmak üzere satın alınacak.

Tüm bu gelişmeler ışığında haber hattımıza ulaşan vatandaşlar belediye yetkililerine “Danişment Caddesi ve Küçük Sanayi Sitesinde kullanılan malzeme nereden ve hangi usulle alındı? sorusunu sorarak savcılığı da göreve davet etti.

İhalesi Bugün Yapılacak! Çalışmalarda Kullanılan Malzeme Nereden, Hangi Usulle Alındı (2)-1

İhalesi Bugün Yapılacak! Çalışmalarda Kullanılan Malzeme Nereden, Hangi Usulle Alındı (1)

İhalesi Bugün Yapılacak! Çalışmalarda Kullanılan Malzeme Nereden, Hangi Usulle Alındı (3)İhalesi Bugün Yapılacak! Çalışmalarda Kullanılan Malzeme Nereden, Hangi Usulle Alındı (4)

Editör: İlkay Sever