Çorum Merkez’de fatura ödeme işi yapan Hüseyin Yaşar da Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.
1993 yılında Çorum Merkez Büğet Köyü’nde doğan, evli ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Yaşar, 2 üniversite bitirdiğini, 10 yıldır Bahçelievler Mahallesinde doğalgaz faturası yazma işi yapması nedeniyle mahallenin tüm sokaklarını, mahalle sakinlerini hatta sokak hayvanlarını dahi yakınen bildiğini dile getirdi.

Çorum'da düğünde havaya ateş eden 2 kişi gözaltına alındı! Çorum'da düğünde havaya ateş eden 2 kişi gözaltına alındı!

‘MAHALLE MUHTARLARI EĞİTİMLİ 
OLMALI VE MAAŞ ALMAMALIDIR’
‘Bu nedenle Bahçelievler Mahallesi için doğru kişi olduğuma inanıyorum.’ ifadesinde bulunan Hüseyin Yaşar; ‘Muhtar adayı olmakla birlikte yapmak istediklerimin ilerideki adaylarında mevcut muhtarların da yapmasını isterim. Aldığım eğitimler arasında Devlet bütçesi ve Halkla İlişkiler eğitiminde var. Mahalle muhtarlarının da eğitimli kişiler olmasını ve maaş almadan yapmalarını istiyorum.’ şeklinde konuştu.
Hüseyin Yaşar’'ın da adaylığını açıklaması ile Bahçelievler Mahallesi'ndeki muhtar adayı sayısı 10'a çıkmış oldu.
Hatırlanacağı gibi daha önce Hasan Bulut, Emine Özten, Kamil Deveci, Erol Bağcı, Nihat İnaç, Ümit Hoşgör, Orhan Başaran, Serkan Kaya adaylıklarını açıklamışlardı. Öte yandan Aziz Önal da, Şubat ayında kamudaki görevinden emekli olduktan sonra Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıklamıştı.

Editör: Nihat Karalar