• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Karadeniz Haberleri

Karadeniz haberleri ve güncel Karadeniz gelişmeleri, Karadeniz ile ilgili tüm video, Karadeniz fotoğrafları ve Karadeniz haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Doç. Dr. Zekiye Birinci Özdemir, "Karadeniz’de son 5 yıldır ‘rhizostoma’ türü denizanasında yüksek artış görülmüştür.

ASAYİŞ

Samsun’da serinlemek için denize giren 13 yaşındaki çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. Denizde kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.

GÜNDEM

Yüzme bilseniz bile eğer bu çeken akıntıdan korkup panik yaparsanız, yanlara değil de ona karşı yüzmeye çalışırsanız olumsuz bir durumla...

GÜNDEM

DÜZCE'NİN DENİZE AÇILAN KAPISI AKÇAKOCA SAHİLLERİNDE KARADENİZ’DEKİ FIRTINA NEDENİYLE DENİZ GİRMEK YASAKLANDI. DALGALI KARADENİZ’İN KEYFİNİ İSE OLTA BALIKÇILARI ÇIKARTTI.

ASAYİŞ

ÇORUM’DAN DÜZCE’NİN AKÇAKOCA İLÇESİNE BAYRAM TATİLİNE GELEN 16 YAŞINDAKİ İBRAHİM KOLCU’NUN CANSIZ BEDENİ SAHİLE VURDU.

ASAYİŞ

Çorum’dan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bayram tatiline gelen ve dün denizde kaybolan 16 yaşındaki İbrahim Kolcu’nun arama çalışmalarına helikopter de katıldı.

ASAYİŞ

Çorum’dan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bayram tatiline gelen 16 yaşındaki İbrahim Kolcu, denizde kayboldu. Çocuğu arama çalışmalarına başlandı.

ASAYİŞ

GİRESUN’DA BİR OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN TERS YÖNE GİRDİĞİ KARADENİZ SAHİL YOLUNDA KAZA UCUZ ATLATILDI.

Çorum

KARADENİZ'İ İSTANBUL'A BAĞLAYAN D-100 KARAYOLUNDA TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTIYOR

GÜNDEM

Tatlı sulardan gelen binlerce İsrail sazanı Karadeniz’in tuzlu suyuna karışması sonucu şok geçirerek telef oldu ve kıyıya vurdu.

ASAYİŞ

KASTAMONU’DA KARADENİZ'DE HIZI 102 KİLOMETRE/SAATE ULAŞAN FIRTINA SEBEBİYLE DEV DALGALAR SAHİLLERİ DÖVDÜ. DALGALAR SEBEBİYLE İNEBOLU VE CİDE İLÇELERİNDE SAHİLLER SULAR...

ASAYİŞ

Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda üzerinde yerli ürünlerin bulunduğu kolide ruhsatsız tabanca ele geçirildi.