Her geçen gün otopark sıkıntısının yaşandığı Osmancık’ta Cadde kenarlarına sağlı-sollu park eden araçlar trafiğin tıkanmasına neden olurken, uzun süre park edilen araçlar esnafı da mağdur ediyor.

Her geçen gün otopark sıkıntısının yaşandığı Osmancık’ta Cadde kenarlarına sağlı-sollu park eden araçlar trafiğin tıkanmasına neden olurken, uzun süre park edilen araçlar esnafı da mağdur ediyor. Osmancık’ta Alpaslan Türkeş Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi başta olmak üzere cadde kenarlarına sağlı-sollu araçlar park ediliyor. Park edecek yer bulamayan araçlar ilçe merkezinde ve mahalle aralarında kural ihlallerine de neden oluyor.

Adliyenin yangın merdiveninden atlayarak canına kıydı Adliyenin yangın merdiveninden atlayarak canına kıydı

Konuyla ilgili haber hattımıza ulaşan bir okurumuz ilçenin Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir eczanenin giriş bölümüne park edilen otomobilin saatlerdir bulunduğu yerden alınmadığını söyledi.  Okurumuz park edilen araç nedeni ile eczaneye girmek isteyen sağlıklı vatandaşların bile zorluk çektiğini, tekerlekli sandalye kullanan bir vatandaşın ise geçmesinin daha da zor olduğunu belirtti.

Okurumuz kaldırıma ve yaya geçitlerine park edilen araçların kaldırılması ve park edenlere gerekli caydırıcı cezai işlemin uygulanması için polis ve zabıta ekiplerini göreve davet etti.

Editör: İlkay Sever