Osmancık Belediyespor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Tuncay Akıllı Çorum Futbol Hakem Komitesine seslenerek “Bu kadar kötü hakemleri arayıp nasıl buluyorsunuz?” diye sordu.

Futbolun önündeki en büyük engelin hakemler olduğunu ifade eden Akıllı, her hafta hakemler tarafından yeni bir olaya maruz kaldıklarını belirterek; “Israrla hakemlerle ilgili konuşmak istemediğim halde, saha kenarında ısrarla hakemler hakkında sessiz kalmayı tercih etsem de, her hafta yeni bir olay her hafta yeni bir aksiyona maruz kalıyoruz hakemler tarafından.

İki hafta önce oyuncumun parmağının kırıldığı pozisyonda faul dahi vermeyen hakemler bu hafta kafaya tekmelerin atıldığı, gözlerin şiştiği maçta da yine oralı bile olmayan hakemler...!!

Geçtim oyunu konuşmayı, galibiyeti falanı, filanı bu kadar kötü bir hakem jenerasyonu ne altta ne yukarda olan bir dönem olmamıştır.

Alt yapı maçlarında her şeyden önce oyuncu sağlığı, çocuklarımızın sağlığı konuşmaları hep lafta kaldı lafta kalıyor...!!

Türkiye 3.’sü olan emniyet müdür yardımcısı, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti Türkiye 3.’sü olan emniyet müdür yardımcısı, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti

Buradan Çorum Futbol Hakem Komitesine sesleniyorum; 

Bu kadar kötü hakemleri arayıp nasıl buluyorsunuz.? Futbolu bilmeyen, futboldan uzak bu kadar kişiyi nasıl kurumunuza sokuyorsunuz?

Bunları konuştuğumuzda bizlere ceza vermekten geri kalmayan Hakemler, bu konulara eğildikleri kadar futbolu öğrense, sahaya odaklansa eminim daha az hata ile yöneteceklerdir maçları.

Ama bu felsefe ile bunun olacağına da inanmıyorum

Ülke futbolumuz adına, futbolun önündeki en büyük engel hakemlerdir...!! “dedi.

Editör: İlkay Sever