1 Eylül 2021’de kurulan gazetemiz Evrim, 3 yılını geride bırakmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına başladığı ilk gün okurlarımızın destek ve başarı dilekleri ile hayat bulan gazetemiz, bölgenin gözü, kulağı, sesi  olmaya devam edecek.

Evrim Gazetesi (5)

15 Nisan 1980’de ‘Yöre’ adıyla başlayan fikir işçiliği, 26 Kasım 2009 ‘Osmancık Gazetesi’, 1 Eylül 2021’de ‘Evrim’ olarak devam ediyor. Gazeteci emekli olmaz. Tüm zorluklara rağmen kamuoyuna karşı tarafsız haber aktarma sözünü Evrim ile sürdürüyoruz. Mutluyuz, gururluyuz, umutluyuz. Evrim 3 yılını geride bıraktı.

Evrim Gazetesi (9)

Evrim Gazetesi App Store ve Google Play'de

Yayın hayatına 1 Eylül 2021 tarihinde başlayan Evrim Gazetesi çağın teknolojisine ayak uydurma noktasındaki hamlelerini de sürdürerek App Store ve Google Play'de yerini yaklaşık 1 yıl önce aldı.

Google Play Store’dan : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evrimgazetesi.com  adresinden uygulamamızı indirerek  Çorum ve Türkiye'den en güncel haberleri Evrim Gazetesi ile anında cebinizde bulabilirsiniz.

Evrim Gazetesi (7)

İnternet sitesinde yer alan tüm kategorilerdeki haber ve videoların yer aldığı uygulamamamızın iPhone için Apple App Store adresi: https://apps.apple.com/us/app/evrim-gazetesi/id6474306059  QR kodunu okutarak veya tıklayarak da bu işi yapabilirsiniz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Evrim Gazetesi (4)

40 yıllık terzi: "Mesleğimiz yok oluyor" 40 yıllık terzi: "Mesleğimiz yok oluyor"

Evrim Gazetesi (2)

Editör: İlkay Sever