Kaya: Gazetecilik Dünyanın En Meşakkatli Mesleklerinden Biridir Kaya: Gazetecilik Dünyanın En Meşakkatli Mesleklerinden Biridir

Yoğun bakımda tedavi gören eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Osmancık'ın eniştesi Yaşar Okuyan'ın hayatını kaybettiğine yönelik haberler ailesi tarafından yalanlandı.

Vefat ettiği yönünde yapılan haberlere ilişkin açıklama yayınlayan aile, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını sosyal medya hesabından bildirdi.

Eşi ve kızları tarafından yapılan açıklamada; "Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır. Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz.

-Yaşar Okuyan'ın eşi ve kızları" denildi.

Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili güncel bilgileri de paylaşan kızı Ülkü Okuyan; "Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız.

-Ülkü Okuyan"

Osmancık'ın eniştesi!

Osmancık'ın eniştesi olarak halen ilçe halkı tarafından anılan Yaşar Okuyan'ın ilk eşi Aynur Okuyan, emekli İcra Müdürü merhum Tahir Albayrak'ın kızıydı. 

Editör: İlkay Sever