Osmancıklı Halk Müziği sanatçısı Serkan Bardak, ailesiyle birlikte Sakarya Karasu’da Çorumlunun Yeri’ni tatilcilere açtı.

Kulak zevkine hitap eden ses sanatçısı, şimdi de damak zevkine hitap eden lezzetleri halkla buluşturdu. Osmancıklı Halk Müziği sanatçısı Serkan Bardak, ailesiyle birlikte Sakarya Karasu Gece Pazarı Lunaparkında “Çorumlunun Yeri. Keziban Ana El Lezzetleri” standını halka açtı.

Çorum’un meşhur leblebisinin de bulunduğu stant da börek ve gözleme çeşitleri, tavuklu pilav, köfte gibi lezzetler Karasu’da bulunan yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunuldu. Keziban Ana'nın özel tariflerine dayanan lezzetlerin bulunduğu stant 17 Eylül’e kadar devam edecek olan etkinlikte hizmet vermeye devam edecek.

Pişmiş topraktan yapılan lahitler dikkat çekiyor Pişmiş topraktan yapılan lahitler dikkat çekiyor

Eşi için Gazinoya veda etti

Ailesiyle birlikte Sakarya, Karasu’da yaşayan Osmancıklı Halk Müziği sanatçısı Serkan Bardak, gazetemize ilginç açıklamalarda da bulundu. “Artık restoran ve gazino çalışması yapmayacağım” diyen sanatçı müzik hayatını konserler ve festival gibi eğlenceler de sürdüreceğini belirtti. Gazino çalışmalarına veda eden sanatçı bu kararı eşi için aldığını sözlerine ekledi.  

Editör: İlkay Sever