Osmancık’ta iple asılı halde bulunan adam , hastanede hayatını kaybetti.

Olay Osmancık’ta bir tuğla kiremit fabrikasında yaşandı. Edinilen bilgilere göre fabrikada yükleyici olarak çalışan Ali Kopar diğer işçiler tarafından veranda kirişinde boynundan iple asılı halde bulundu.

İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ali Kopar  hastaneye kaldırıldı. Osmancık Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleyle yaşama döndürülen adam Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.  Burada tedavi altına alınan Ali Kopar dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yardım etmek yerine cep telefonu kamerasına çektiler

Amasya’da büyükbaş hayvana vahşet: 5 gözaltı Amasya’da büyükbaş hayvana vahşet: 5 gözaltı

Öte yandan olayın gerçekleştiği fabrikada çalışan diğer işçilerin yardım etmek yerine cep telefonları ile görüntü kaydı yaptıkları ve kayıt edilen görüntüleri başkaları ile paylaştıkları, bu paylaşımlara Kopar’ın ailesinin tepki gösterdiği ve suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Ali Kopar'ın cenazesi  bugün öğle namazına müteakip Dodurga Dikenli köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah'tan Rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Editör: İlkay Sever