Çeşitli oda başkanları ve kooperatifin yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Çorum Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanı Erdoğan Çerikci, kooperatifin geçmişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇERİKCİ DERE’YE BAŞARILAR DİLEDİ

Çerikci, ziyaretlerinden ötürü Muhsin Dere ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çıktığı bu yolda başarı dileklerini ileterek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Çorum Belediye Başkan aday adayı Muhsin Dere, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Çorum’a hizmet etme arzusuyla aday adayı olduğunu kaydetti.

“ESNAFLARIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM”

Devlet kurumlarının çeşitli birimlerinde görevde bulunduğu süre içerisinde sürekli esnaflarla iç içe olduğunu belirten Dere, esnafların beklenti ve temennilerine vakıf olduğunu söyledi.

Çorum için tasarladığı projeleri anlatan Dere, Çorum Belediye başkanı olduğu takdirde liyakatlı ve işine vakıf bir ekiple çalışma yapacağını ifade etti.

“ÇORUM’U SANAYİ ALANINDA

GELİŞMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Çorum’un sanayi ve teknoloji alanında geliştirmek için tüm projelerinin hazır olduğuna işaret eden Dere, seçilmesi durumunda güçlü ve yeni bir Çorum için her şeyin hazır olduğunu belirtti.

Kendisi için önemli olan şeyin milletin gönlüne girmek olduğuna vurgu yapan Dere, mevcut sorunların çözümünün yanı sıra güçlü yatırımların en kısa sürede Çorum’a kazandırılması için tüm gayreti ile çalışacağını kaydetti.

“ÇORUM’UN DAHA LİYAKATLI

EKİBE İHTİYACI VAR”

Çorum Belediye Başkanlığı için neden aday adayı olduğunu anlatan Dere, “ Çorum’a yapılan güzel işler var. Ama Çorum’un yeni vizyona ihtiyacı var, bunun yanında Çorum’un sanayi şehri olmaya ihtiyacı var. Yoksa bir 5 sene sonra 10 sene sonra yine aynı Çorum’u konuşur oluruz. Bölgemizde en fazla ihracat ve ithalat yapan ilde bir 5 yıldızlı oteli olan bir tane OSB si olan bir şehir olmasın. Bu zamana kadar Belediye başkanlığı yapmış başkanların kendi ve ekiplerinin yetenekleri çerçevesinde hizmet yapmışlardır. Bizler daha iyi hizmetler yapmak için aday adayı olduk, yoksa her iş güzel ve eksiksiz yapılsa idi, biz o zaman aday adayı olmayı düşünmezdik. Ama Çorum’un daha iyi yerlere gelmesi için daha yetenekli, daha liyakatlı ekibe ihtiyacı var” diye konuştu.

408172165_855107833281883_5572904163142235968_n

Editör: Eray Uzun