Çorum’da yabancı uyruklu iki grup arasında meydana gelen bıçaklı ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavga anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşlı çiftin evi taşlandı, park halindeki otomobili kundaklandı Yaşlı çiftin evi taşlandı, park halindeki otomobili kundaklandı

Olay Yavruturna Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cadde üzerinde iki mülteci grup arasında bilinmeyen bir nedenle bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada Haıder Nama (49) ve Hasan Neamah (51),  vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden bıçak darbeleri ile yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı şahıslar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bıçaklı ve sopalı kavga anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Çorum'da Yabancı Uyruklu Kişiler Cadde Ortasında Kavga Etti! (2)

Çorum'da Yabancı Uyruklu Kişiler Cadde Ortasında Kavga Etti! (4)Çorum'da Yabancı Uyruklu Kişiler Cadde Ortasında Kavga Etti! (1)Çorum'da Yabancı Uyruklu Kişiler Cadde Ortasında Kavga Etti! (2)Çorum'da Yabancı Uyruklu Kişiler Cadde Ortasında Kavga Etti! (3)

Editör: Eray Uzun