Badminton sporcuları Mehmet Can Töremiş ve Beren Aşkar, Slovenya’da düzenlenen LI-NING Slovenia Junior International Open 2024 Turnuvasından madalya ile döndü.

Genç Milliler son puan turnuvası olan ve 12-14 Eylül 2024 tarihleri arasında Slovenya’da yapılan LI-NING Slovenia Junior International Open 2024 Turnuvasında 3 altın, 1 gümüş, 4 bronz madalya ile döndü. Turnuvada Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü’nden Mehmet Can Töremiş ile Beren Aşkar milli forma ile mücadele etti.

Giresunspor’lu genç futbolcu korkuttu Giresunspor’lu genç futbolcu korkuttu

Mehmet Can Töremiş çift erkekler kategorisinde partneri Buğra Aktaş ile birinci gelerek altın madalyanın sahibi olurken, Beren Aşkar, partneri Sudenaz Acu ile üçüncü gelerek broz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye’nin en başarılı antrenörleri arasında yer alan Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi Kulübü ve Badminton Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Barış Boyar, başarılı sporcularıyla gurur duyduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya, Osmancık Kaymakamı Furkan Duman’a, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Şahin’e teşekkür etti.

Editör: İlkay Sever