Gazetemiz Evrim’e 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama ziyaretleri gerçekleşti.

Gazetemiz Evrim’e 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Kadın Kolları Başkanı Funda Güven Akkuş ve İl Genel Meclisi Adayı Kemal Kökez, kutlama ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerin önemli bir görevi ifa ettiğini belirten CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker; “Çok zor şartlar altında mesleğini yapan, kalemini halkın doğru, tarafsız, gerçek bilgiye ulaşması için çalışan tüm basın emekçilerinin 10  Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Çorumlu kadınlar geleneği yaşatıyor! Çorumlu kadınlar geleneği yaşatıyor!

Evrim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Çevrim, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde kendilerini yalnız bırakmayan CHP heyetine anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür edip, İdareciler Günlerini kutladı.

Çevrim, Evrim Gazetesinin, ilçenin gündemini her daim, doğru, ilkeli yayıncılığı ile sürdürmeye devam edeceğini dile getirerek; “Gazetemiz gerek dijital ortamda, gerekse yazılı ve baskılı yayın olarak gazetecilik faaliyetlerine devam ediyor.   

Bu vesile ile gerek ziyaret ederek, gerek çiçek göndererek, gerekse telefon gibi çeşitli iletişim araçları ile 10 Ocak Gazeteciler günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyorum”dedi.     

Editör: Sedanur Çırpar