Şehir Plancısı Çiğdem Çevrim, Çekya vatandaşı Yüksek Mimar Filip Kotlar ile evlendi.

Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (7)-1

Şehir Plancısı Yönetici Çiğdem Çevrim, Çekya vatandaşı Yüksek Mimar Filip Kotlar ile evlendi. Gençler için Osmancık BİÇEV’de düğün cemiyeti tertip edildi.

Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (13)

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, BİÇEV Vakfı kurucusu Bilal Çevrim’in kızı Çiğdem Çevrim ve Çekya vatandaşı Filip Kotlar için Osmancık’ta düğün cemiyeti kuruldu. TRT sanatçılarının sahne aldığı düğün eğlencesinde Osmancık Kaymakamı Furkan Duman ve davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (12)

Türk geleneklerine göre yapılan düğünde Çekyalı damat , Ankara oyun havaları ve çiftetelli oynamayı da ihmal etmedi.

Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (3)

Sosyal medya üzerinden yardım isteyen genç kızın ifadesi ortaya çıktı Sosyal medya üzerinden yardım isteyen genç kızın ifadesi ortaya çıktı

Öte yandan önceden planlanmış programları nedeni ile davete icabet edemeyen AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Osmancık eski Kaymakamı Halis Arslan, göndermiş oldukları  telgrafla genç çifti kutladı.

Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (10)

Milletvekili Kaya telgrafında şu ifadelere yer verdi; “Aranızda olmayı çok arzu etmeme rağmen, daha önceden planlanmış programlarım nedeni ile nazik davetinize katılamıyorum. Aileleri tebrik ediyor, Çiğdem ve Filip kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, şahsınızda tüm davetlileri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. " 

Osmancık Eski Kaymakamı Halis Arslan ise mesajında; "Sn: Bilal Çevrim Çiğdem ve Filip'i mutlu günlerinde kutlar, saglıcakla ömür boyu saadetler diler, size de, mürüvvetlerini göreceğiniz yarınlar dilerim. "dedi.

Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (16)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (12)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (13)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (14)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (10)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (11)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (8)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (9)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (5)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (6)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (7)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (3)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (4)Çekya’dan Osmancık’a Damat Geldi (2)

Editör: İlkay Sever