31 Mart’ta yapılacak yerel seçimin hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren İYİ Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan "İYİ Parti Osmancık'a İYİ gelecek" mottosuyla ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kemal Arslan sahalara hızla indi. "İYİ Parti Osmancık'a İYİ gelecek" diyen Başkan Adayı Arslan,  ilçe halkıyla kucaklaştı.  İlçe halkıyla birebir temas kurmak ve onların beklentilerini öğrenmek adına gerçekleştirdiği ziyaretlerde projelerinden de bahseden Arslan, işsizlik problemi çözeceklerini söyledi. 

Arslan ilçede yeni iş sahaları açılması için gereken desteği vereceklerini ifade ederek; " İş adamlarına iş sahası açma konusunda  İYİ Parti Belediyeciliğinde her türlü kolaylık sağlanacak.

Kaya, “Halktan aldığımız mesajla halka hizmet etmeye devam edeceğiz” Kaya, “Halktan aldığımız mesajla halka hizmet etmeye devam edeceğiz”

Gençlere ve kadınlara iş konusunda öncelik verilecek. Ev kadınlarına emeklerinin değerlendirilmesi konusunda yardımcı olacağız. Gençlere ve kadınlara her konuda pozitif ayrımcılık yapacağız. 

Engellilerin hayatını kolaylaştıracak, engelsiz bir hayat sağlayacağız"dedi.

Başkan Adayı Arslan; İyi̇ Parti Osmancık'a İyi̇ Gelecek (1)Başkan Adayı Arslan; İyi̇ Parti Osmancık'a İyi̇ Gelecek (2)

Editör: Emel Şahiner