Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Aday Adayı Osman Sivritepe, görev verilirse en iyisini yapmaya hazır olduğunu belirterek; “Partimin emrindeyim. Ancak adayımız kim olursa etrafında da birleşiriz” dedi.

Her 5 yılda bir yapılan yerel seçimler için geri sayım başladı. 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Osmancık Belediye Başkanı Aday Adayı olan Osman Sivritepe, sıkmadık el, girilmedik gönül bırakmadıklarını belirterek, görev verildiği taktirde ilçeyi belediye hizmetine doyuracağını söyledi.

“BAŞKANLIK İÇİN ADIMIN GEÇMESİ GURUR VERİCİ”

Sivritepe, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Değerli hemşerilerim. 29 Ekim de çıktığımız Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı, yolculuğumuzun sonuna geldik.

Mehmet Tahtasız’dan 30 Ağustos mesajı Mehmet Tahtasız’dan 30 Ağustos mesajı

Çalmadık kapı, sıkmadık el, girilmemiş gönül koymadık.  Milletimizden aldığımız sevgi ve destek gururumuz ve sevincimiz oldu. Milletimizin isteği, temennisi, şikayeti bizim yol haritamız olmuş ve bundan sonrada olmaya devam edecektir.

“HANGİ ARKADAŞIMIZ ADAY GÖSTERİLİRSE ONUN ETRAFINDA BİRLEŞİRİZ”

Teşkilatımızın ve yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir. Görev verilmesi halinde Osmancık’ı AK Parti Belediyeciliği ile hizmete doyuracağız. AK Parti Belediyeciliğinin olduğu her yerde hizmet vardır. Osmancığı hizmete boğmak istiyoruz.

Başkanlık için adımın geçmesi gurur verici ve görev verilirse partimin emrindeyim. Ancak hangi arkadaşımız aday gösterilirse onun etrafında da birleşiriz.

Şehrimin güzel insanlarına, genç kardeşlerime, hanım kardeşlerime, Kamu görevlilerimize, STK’larımıza, muhtarlarımıza, 55 köy 18 mahallemize sevdalıyım diyorum.  Ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Teşekkürler Osmancık”dedi.

Osman Sivritepe A.Adayı

Editör: Yılmaz Yolcu