Çorum'un Osmancık ilçesi Esentepe Mahallesinde muhtar seçilen Bekir Çapar, ilk icraatı olarak düzenlediği toplu iftarla mahalle sakinlerini bir araya getirerek desteklerine teşekkür etti.

2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde belediye başkan adayları kadar yoğun bir rekabet içinde olan mahalle muhtar adayları arasından vatandaşların desteğini alan Bekir Çapar Esentepe Mahallesi'ne muhtarı olmaya hak kazandı.

Esentepe Mahallesi halkının desteğini alan Bekir Çapar, seçim sonrası ilk icraatı olarak düzenlediği birlik ve beraberlik iftar yemeğinde mahallede dayanışmanın güçlenmesine vesile oldu.

Yeni Muhtardan Birlik Ve Beraberlik Iftarı (1)

Muhtar Çapar; “Elimden geleni en güzel şekilde yapacağım”

2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bekir Çapar; “Esentepe Mahallesi için ayırmadan ayrıştırmadan, oy veren, vermeyen herkes benim mahalle sakinim. Herkes için elimden geleni en güzel şekilde yapacağıma, söz veriyorum.  

Belediye Başkanı ile de aramızda çok güzel ağabey-kardeş ilişkimiz var, bunu devam ettireceğim, mahalleme köprü olacağım.

Belediye Başkanımız söz verdi '5 sene içinde Esentepe Mahallesi'ne her şeyi yapacağız ‘dedi. Başkanım her şeyin sözünü verdi. "dedi.

Yeni Muhtardan Birlik Ve Beraberlik Iftarı (4)

Başkan Gelgör; “5 yıl el ele, omuz omuza daha güzel Osmancık inşa edeceğiz”

Anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı! Anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı!

Birlik ve beraberlik iftarında mahalle sakinlerine seslenen Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, "Bekir kardeşimin sözü benim sözümdür. Her mahallemize ayırmadan, ayrıştırmadan eşit şekilde hizmet edeceğim.  Bunu buradan taahhüt ediyorum. 

İnşallah 5 yıl el ele, omuz omuza daha güzel Osmancık inşa edeceğiz. "şeklinde konuştu.

Yeni Muhtardan Birlik Ve Beraberlik Iftarı (3)

Yeni Muhtardan Birlik Ve Beraberlik Iftarı (2)

Editör: İlkay Sever