Osmancık’ta yaşayan vatandaşlar yaklaşık 4 aydır hizmet vermeyen Kapalı Yüzme Havuzunun neden açılmadığını soruyor.

Osmancık Eymir Mahallesi Rıfat Göbel Caddesi üzerinde yaklaşık 14 dönüm alan içerisinde bulunan Kapalı Yüzme Havuzu 4 aydır hizmet vermiyor. Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, tuz odası, buhar odası, fitnes salonu gibi ünitelerinde bulunduğu tesisin aradan geçen bunca zamana rağmen hizmet vermemesinin nedenini merak eden vatandaşlar özellikle hamam bölümünün bir an önce hizmet vermesini istiyor.

İlçede bulunan tarihi hamamında kapalı olmasını anlayabildiklerini belirten vatandaşlar, belediyenin bir tesisi olan Kapalı Yüzme Havuzunun kapalı olmasına neden olan durumun bir an önce giderilmesi gerektiğini belirterek; “Burası halka hizmet için açılan, ticari kaygısı olmaması gereken bir tesis. En azından hamam bölümünün açılması halka hizmet vermesi gerekiyor. Ancak Kasım ayından bu tarafa tesisin hiçbir bölümünden hizmet alamıyoruz.  

İlçemizde özel olarak işletilen tarihi hamam da kapalı.   Özel işletmenin kapalı olmasını anlayabiliriz, ancak belediye tesisinin yıllık bakım adı altında aylarca hizmet vermiyor olmasını kabul edemeyiz. Yıllık bakım 4 ay mı sürüyor. Bir yetkili çıksın kapalı olmasının gerçek nedenini açıklasın ki bizler de bilelim” dedi.

Çorum Kocaeli maçının hakemi belli oldu! Çorum Kocaeli maçının hakemi belli oldu!

Kapalı Yüzme Havuzu Neden Açılmıyor

Editör: İlkay Sever