Osmancık, Koyunbaba Köprüsünde 10 Aralık 1977 yılında Şehit edilen Mehmet Çıplak kabri başında anıldı.

Öğle namazında Esentepe Camii'nde mevlit okundu ve akabinde Şehit Mehmet Çıplak'ın kabri ziyaret edildi. Mevlid Programı ve kabir ziyaretine MHP İlçe Başkanı Selim Dölcü, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP Belediye Başkan Aday Adayı Mitat Kabaca, Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Mustafa Potuk, Türk Diyanet Vakıf-Sen İlçe Başkanı Beyazıt Arslan ve Ülkü Ocakları mensubu gençler katıldı.

Şehit Mehmet Çıplak'ın kabri başında günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Ülkü Ocakları Osmancık İlçe Başkanı Bayram Çakır, “10 Aralık 1977’de Osmancık Koyunbaba Köprüsü'nde komünist militanlarca şehit edilen Ülkücü Hareketin 156. şehidi Mehmet Çıplak, her yıl olduğu gibi vefatının 46. yılında da Osmancık Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz mevlit programı ve kabir ziyareti ile andık.

Cennetmekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in liderliğinde dava yürüyüşüne başlayan Milliyetçi-Ülkücü Hareketin geçen 58 yıla ve Türklük düşmanları tarafından önüne konulan türlü engellere rağmen ilk günkü azim kararlılıkla mücadelemiz devam ediyor.

Destanlaşan Ülkücü mücadelenin ilk şehidi Ruhi Kılıçkıran'dan Fırat Çakıroğlu'na kadar 5 bin şehidini her an yürekelrimizde taşıyoruz.

Konya’da apartmanın çatısında yangın paniği Konya’da apartmanın çatısında yangın paniği

Başbuğumuz Alparslan Türkeş, kabri başında bulunduğumuz Mehmet Çıplak ağabeyimiz ve tüm Ülkücü Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz." dedi.

Ocak Başkanı Bayram Çakır'ın konuşmasının ardından yapılan Kuran-ı Kerim tilaveti ile anma programı sona erdi.

Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak ölüm yıldönümünde anıldı (1) (1)

Editör: Nihat Karalar