Çorum, Osmancıklı Halk Müziği sanatçısı Serkan Bardak, bir süre ara vermek zorunda kaldığı müzik hayatına sürpriz projelerle geri döndü.

Osmancıklı Halk Müziği sanatçısı Serkan Bardak, babası Hamdi Bardak'ın rahatsızlığı ve vefatı dolayısıyla müzik hayatına ve projelerine bir süre ara vermişti.  Sanatçı 8 aylık aranın ardından müzik hayatına sürpriz projelerle döndü. Serkan Bardak, Ankaralı müzisyen, söz yazarı, bestekâr ve oyuncu Hüseyin Kağıt ile düet yaptı.

Hüseyin Kağıt ile sürpriz proje hayata geçti!

2021 yılında Serkan Bardak ve Ankaralı müzisyen, söz yazarı, bestekâr ve oyuncu Hüseyin Kağıt sürpriz bir projeye imza atmıştı.  2023 yılı içerisinde Hüseyin Kağıt ile düeti ve klibi müzik severlerle buluşacaktı. Ancak babası Hamdi Bardak'ın sağlığı ile ilgilenen Serkan Bardak müzik hayatına ve projelerine bir süre ara vermek zorunda kaldı. Babası Hamdi Bardak'ın 2023 Temmuz ayında vefat etmesinin ardından projelerini bir süre daha rafa kaldıran Serkan Bardak, 8 aylık bir sürenin ardından Hüseyin Kağıt ile düet yapıp, klip çekti.

serkan bardak

Çorum'da arazi anlaşmazlığında kan aktı! Çorum'da arazi anlaşmazlığında kan aktı!

“Keser döner, sap döner”

Güftesi ve bestesi Serkan Bardak’a ait olan “Keser döner, sap döner” adlı şarkı ile Ankaralı müzisyen, söz yazarı, bestekâr ve oyuncu Hüseyin Kağıt ile yapılan oyun havası tarzındaki düet şarkının klibi  “Yiyosa gelme” tüm dijital platformlarında yayınlanmaya başladı.

Namık’a benzetiliyor

Osmancıklı Halk Müziği sanatçısı Serkan Bardak, müzik hayatına çocuk yaşlarda başladı.  Askere gidene kadar Osmancık’ta müzisyenlik yapan Serkan Bardak, askerlik dönüşü müzik hayatını büyük şehirlerde sürdürdü.

Serkan Bardak, müziğe olan tutkunluğunu sahnelere ve televizyon programlarına taşıdı. Birçok televizyon programlarında konuk sanatçı ve program sunucusu olarak yer aldı.  

Kısa sürede yıldızı parlayan Serkan Bardak, konserlerin, festivallerin, televizyon programlarının aranan yüzü ve sesi oldu.

Sesi Ankaralı Namık’a benzetilen, Serkan Bardak, bu durumdan rahatsız olmadığını bilakis benzetildiği için gurur duyduğunu her mecrada ifade ediyor.

Editör: İlkay Sever