Ligde namağlup liderliğini sürdüren Osmancık Gücüspor 1. Amatör Ligde mücadele edecek. 

Osmancık Gücüspor çarşamba günü evinde Mecitözü Spor ile karşılaştı. Ligde namağlup liderliğini sürdüren Osmancık Gücüspor Mecitözü Spor'u 2-1 mağlup ederek  şampiyonluğunu ilan etti. 

Şampiyonluk Osmancık'a Hayırlı Olsun! (2)

"Bu başarı azmin zaferidir”

Karşılaşma sonrası şampiyonluk açıklaması yapan Antrenör Uğur Asiltürk, başarılarının azmin zaferi olduğunu ifade ederek;  “Şampiyonluğun ne demek olduğunu hep birlikte gördük. Birlik, beraberlik, arkadaşlık, samimiyet ve yardımlaşma... bunların hepsi şampiyonluk ifadeleridir. Oyuncularımızın yaptığı katkıyı kelimeler ile ifade edemem fakat onlar için şunu tüm kalbi duygularımla söyleyebilirim ki, bütün maçlara çok büyük karakter ortaya koydular. Kaptanımız Tunahan başta olmak üzere bütün oyuncularımız hiçbir maçta, hatta herhangi bir maçın herhangi bir anında hiç vazgeçmediler. Gurup maçlarında ve play-off gurubunda güçlerinin son noktasına kadar mücadele ettiler. Bu sezon tamamı Osmancıklı olan genç, karakterli ve yetenekli bir ekip oluşturduk. Bizde başlarında onların abisi olduk. Kazanılan bu başarı oyuncu kardeşlerimizin. Bunun gururu da onların.

Başkanımız Fatih Yel ile kardeşim Selim Pilavcı iki yıl önce zorlu bir süreçte Osmancık gücü Spor'u alarak ellerini taşın altına koydular. Geçen sezon ben ve bazı oyuncularımız Kargı seri sporda yer almış, orada da namağlup şampiyon olmuştuk fakat bu sezon başkan Fatih Yel ve Selim Pilavcı kardeşimin Osmancık da futbol adına yaptıkları bu maddi manevi özveriye kayıtsız kalamazdık, bizde ilçemizin takımına gelerek onlara destek olmak adına bir omuz verdik.

Bizimle birlikte olan altyapı oyuncularımızdan Aytaç Gökçe başta olmak üzere bütün altyapı oyuncularımıza ayrıca teşekkür ederim. Onlar bizim görünmez kahramanlarımız, takımın düzeni açısından tüm sorumluluğu üstlendiler.

Ve yine sezon başında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Toprak Gayrimenkul ile Dörtçelik&OSYAP firmalarımıza canı yürekten teşekkür ederim. İlçemizin çocuklarına sahip çıktılar. Bir teşekkürde Osmancık Belediyemize yapmak istiyorum. Araç ve malzeme desteği ile ilçemizin evlatlarına sahip çıktılar.

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Çorum etabı tamamlandı Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Çorum etabı tamamlandı

Bu vesile ile ilçemizin amir makamı Kaymakamımız sayın Ayhan Akpay beyefendi başta olmak üzere bizleri destekleyen ilçemiz sporunun tüm bileşenlerine ve paydaşlarına, tribünde ve sosyal medyada destek olan tüm taraftarlarımıza gönüldaşlarımıza,  Osmancık'ın ismini en yukarıya yazdırmak için nokta kadar bile olsa emeği geçenlere kulübüm, takımım ve oyuncularım adına sonsuz teşekkür ederim.

Bu süreçte sezon içerisinde mücadele ettiğimiz bütün rakiplerimizi akıttıkları ter ve mücadele için tebrik ederim. Federasyon başkanımız Sayın Ferhat Arıcı, TFF İl temsilcimiz Sayın Engin Ayan, Hakem ve gözlemci heyetimiz, saha komiserlerimiz ve tüm görünmez kahramanlarımıza, disiplinli bir sezon organize ettikleri için minnettarım. Her ne kadar 2. Amatör lig de oynamış olsak ta takımların futbolcu kalitesine baktığımızda 1. Amatör lig kalitesinde bir sezon yaşadık. Rakiplerimizin spor adına verdikleri emek için teşekkür ederim.

Birkaç ay sonra başlayacak olan 1. Amatör lig de mücadele edecek Osmancık gücü Spor yine elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bu konuda yine gönüldaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Bu başarı azmin zaferidir. Tüm Çorum Amatör Spor paydaşlarına saygılarımla ”şeklinde konuştur.

Editör: İlkay Sever