Yerel seçimlere doğru giderken Saadet Partisi’nin Osmancık Adayı belli oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Osmancık Belediye Başkanı Adayı Mustafa Temizkan oldu. Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu ile gazetemizi ziyaret eden genç aday “Devleti kötü yönetenlerin belediyeleri iyi yönetmesi mümkün değildir! “dedi.

“Başka Osmancık Mümkün”, “Daha iyi yaşam senin hakkın Osmancık” mottosuyla saha çalışmalarına başlayan Mustafa Temizkan yapığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “31 Mart Pazar günü sandığa gideceğiz, Osmancık belediye başkanı ile meclis üyelerini seçeceğiz.  

Şehrin yönetimini hangi fikre teslim edeceğimizi ilan edeceğiz.  Şehrinin geleceğine ve kim tarafından yöneticiliğine karar vereceğiz. Biz Saadet Partisi olarak, bu seçimi, çok önemsiyoruz.  Biz, bu seçimi, kötü gidişe dur deme fırsatı olarak kabul ediyoruz. 

Biz, bu seçimi, işini hakkıyla yapamayanların gidişinin miladı görüyoruz.   Biz, bu seçimi, belediyelere başkan, meclislere üye seçmekle sınırlı görmüyoruz! Bu seçimi, yüksek enflasyona, yüksek faize, yüksek dövize “hayır” deme imkânı olarak görüyoruz.

Devleti kötü yönetenlerin belediyeleri iyi yönetmesi mümkün değildir! Ekonomiyi bitirenler, huzuru tüketenler, barışı yok edenler şehirlerimizi doğru yönetemezler. 

Çatışmayı körükleyen partiler, şehirleri güzelleştiremezler. Sözüne sadık olmayanlar, milletin özüne vakıf olmayanlar şehrin eminliğini yüklenemezler.

Mustafa Temizkan (2)

“BAŞKA OSMANCIK MÜMKÜN”

Milli görüş hizmetlerine hasret kalan 94 ruhunu arayan kardeşlerimize de buradan sesleniyoruz ve diyoruz ki; Nasrettin hocanın anahtar hikayesindeki gibi anahtarı kaybettiği yerde değil kolay olan başka yerlerde aramasınlar. 94’ün ruhu da bedeni de burada saadet partisindedir.

Tam da bu yüzden “öze dönme vakti” diyoruz.  Öze bağlılığını bildiğimiz milletimize “Başka Osmancık Mümkün” çağrısı yapıyoruz. Hemşerilerimize “Daha İyi Yaşamak Senin Hakkın” irademizi yansıtıyoruz. 

31 Mart’ta seçmenlerimizden güven,  fikirlerimize destek ve icra makamına gelebilmek için oy istiyoruz.  Çünkü, biz şehirleri yönetmeyi, insan için hizmet üretmeyi biliyoruz. 

Çünkü biz Saadet Partisi olarak fikirlerimize güveniyor, hayallerimize sahip çıkıyor ve yaptıklarımızla gurur duyuyoruz.  Bizim Saadet partili belediye başkanlarımızın yaptığı icraatlara onların hayalleri bile ulaşamaz.

Biz “işini bilenler” tayfasından değil, “işi iyi bilenler” ve “iyi işler yapmayı bilenler” tayfasındanız. 

Bizler, “kürsüde Filistin için ağlayan, masada İsrail’in sırtını sıvazlayan” gruptan değil, mazluma en büyük desteğin zalime had bildirmek olduğuna inanan gruptanız. 

Biz, milli görüş gömleğini bedenine, milli görüş fikrini zihnine, milli görüş ahkâmını yüreğine giydirenlerdeniz.

Elbette ki birileri bu seçimleri her zamanki gibi kutuplaşma, nefret, kavga, iftira ve hakaret fırsatı olarak görecektir.

Ancak bizler milletimize bu seçimlerin yalnızca kendisi için büyük bir fırsat olduğunu anlatmak sorumluluğundayız.

Bu sorumluluğu yerine getirirken halimizle, sözümüzle, yüreğimizle çalışacağız. Bizler diken ile gelene gül ile karşılık vereceğiz. Sözün ağıra gidenini değil; gönüllere işleyenini söyleyeceğiz.

Teşkilat binalarımızla, seçim karargâh merkezlerimizle, ofislerimizle, her bir Milli Görüşçü kardeşimizle müjdeleyici olacağız, heyecanlı olacağız, hazır olacağız, hazırlıklı olacağız.

“MİLLETİN HAKKINI KURUŞU KURUŞUNA MİLLETE VERMEYE ADAYIZ”

Bugün burada neye adayız?

Savurganlığı bitirmeye adayız.

Rant dönemine son vermeye adayız.

Milletin hakkını kuruşu kuruşuna millete vermeye adayız.

Ahlaksızlığı bitirmeye adayız.

Bir belediye başkanından da öte bir ağabey bir kardeş olmaya adayız.

Bugün burada elinden ve dilinden kimseye zarar gelmeyen bir belediye başkanı olmaya adayız.

Bizler; makamında oturacak değil, iş başında olacak adaylarız.

Bizler; hiçbir mahallesini kenarda, hiçbir sokağını arkada, vatanın hiçbir evladını aç ve açıkta bırakmayacak adaylarız.

Bizler; mazeret uyduracak adaylar değil, çözüm bulacak adaylarız.

Bizler; şehrine ve insanına bir gün bile ihanet edecek değil, her gün hizmet edecek adaylarız.

İşte şimdi Osmancık için Haydi Bismillah diyerek başlıyoruz!

Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adaylığımız, Vatanımıza, milletimize, şehirlerimize, insanımıza hayırlı ve mübarek olsun!

Ordu’da yeniden yapılan sayımlarda AK Parti’nin oyu arttı Ordu’da yeniden yapılan sayımlarda AK Parti’nin oyu arttı

Allah yar ve yardımcımız olsun.  31 Mart Milli Görüş Belediyeciliğinin zafer günü olsun. 

1 Nisan sabahı Türkiye, yeni bir sese, yeni bir nefese, huzura ve umuda uyansın inşaallah…”dedi. 

Editör: Sedanur Çırpar