Osmancık’ta yıllardan beri bir türlü çözüm bulunmayan şehir içi trafiği, vatandaşları kara kara düşündürüyor.

Osmancık’ta yıllardan beri bir türlü çözüm bulunmayan şehir içi trafiği, vatandaşları kara kara düşündürüyor. İlçede cadde ve sokaklar tamamen oto parka dönüşürken park edilen araçlar da trafik akışını olumsuz etkiliyor.

Yıllardan beri süre gelen sorun, hem sürücüleri, hem esnafı, hem de yolu kullanan vatandaşları çileden çıkarıyor. Özellikle Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi ile Beylerçelebi Camii’ne giden cadde ve sokaklara sürücülerin gelişigüzel araçlarını, park edip ortadan kaybolması, Ulu camii etrafının sebze pazarına dönüştürülmesi, içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Gelişli-gidişli çift yönlü cadde ve sokaklara hatalı park eden araçlarla yolu kullanan diğer araçlar sert bir şekilde birbirine sürtüyor.

Çorum'da 20 bin adet uyuşturucu yakalandı! Çorum'da 20 bin adet uyuşturucu yakalandı!

Kiminin aynası hasar görüyor, kimin kaportası çiziliyor, zaman zaman da tartışmalar yaşanıyor. Her geçen gün şehir içi trafik yükünün arttığı ilçemizde, trafik rezalet, yaya yolları kapalı, kaldırımlar işgal altında. Bunlara dur diyecek kimse yok mu? Bu yolları kullanan, bu trafik keşmekeşliğini gören hiç mi yetkili yok.?

Editör: İlkay Sever