Çorum'un Osmancık ilçesinde zaman zaman yaşanan düşük voltaj sorunu vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. İlçe merkezinde Şenyurt Mahallesi'nde meydana gelen voltaj düşüklüğü nedeni ile evlerinde korku ile yaşadıklarını belirten vatandaşlar bir an önce yetkililerin konuya çözüm bulmasını istedi.

Geceleri evlerinin korku evleri gibi olduğunu belirten bir okurumuz elektrik şirketi yetkililerine sorunu ilettiklerini ancak aradan geçen zamana rağmen çözüm üretilmediğini belirtti. 

YETKİLİLER DÜŞÜK VOLTAJI KABUL ETTİLER

Düşük voltaj sorununun yetkililer tarafından da kabul edildiğini belirten okurumuz; "Şenyurt Mahallesi 38. Sokak sakinleri olarak düşük voltaj sorunu yaşıyoruz. Şirket yetkililer mahallemize gelip ölçüm yaptılar. Ölçüm sonucunda düşük voltajı kabul ettiler. “dedi.

Bıçaklı saldırıda öldürülen işletme müdürü anıldı Bıçaklı saldırıda öldürülen işletme müdürü anıldı

YENİ BİR TRAFOYA İHTİYACIMIZ VAR

"Elektrikli ve elektronik cihazlarımız arızalanıyor, zarar görüyor. Mahalle sakinleri olarak yeni bir trafoya ihtiyacımız var. Konuyu yetkililere dilekçe ile ilettik. Ancak komik cevaplar aldık. Önce 2024 yılı dediler şimdide 2025 yılı diyorlar. Geceleri evlerimiz korku evi gibi. "diyerek sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

Editör: İlkay Sever