Osmancık’ta ilk Alexandrite Lazer ve Diod Lazer hizmeti sunan FM Lazer Epilasyon Merkezi hizmete girdi.  

Osmancık’ta kişisel bakımına özen gösterenlerin ilk tercihi olmaya aday olan FM Lazer Epilasyon Merkezi Yeni Mahalle Ulu Mezarlık Sokak, Yavuz Eren Apartmanı, Numara 6’da hizmete faaliyete başladı.

İşletmeciliğini Metanet Geylani’nin yaptığı FM Lazer Epilasyon Merkezinde en iyi teknoloji kriterlerine sahip olan orijinal buz başlıklı diyot lazer makinesi ile etkin kalıcı çözümler sunuyor.

Epilasyon Uzmanı Metanet Geylani, gazetemize yaptığı açıklamada; “Merkezimizde 4 mevsim kalıcı çözüm her cilt tipine ve her mevsim uygulanabilen eşsiz bir epilasyon deneyimini sunuyoruz.

Osmancık’ta ilk Alexandrite Lazer ve Diod Lazer (1)-1

Uluslararası lazer makine kullanımı alış-satış, teknik bilgiler kıl anatomisi, cilde dair tüm seminerlere katıldık ve en iyi kalitelere cevap veren en iyi teknoloji kriterlerine sahip olan orijinal buz başlıklı diyot lazer makinesini vatandaşlarımızın ayağına getirdik.

Hızlı, güçlü, etkili sonuç veren hizmet arayanlar bizimle iletişime geçebilir. Ultra soğutma, sistemi ile -42 buzlanma başlığının göstermiş olduğu sıfır acısız prosedürlerden memnun kalacaksınız.

FM Lazer Epilasyon Merkezimizdeki ekibimiz size lenf drenaj ve G5 makinesi ile bölgesel zayıflama uygulaması ile vücudunuzdaki fazla ödem, şişkinlik ve yorgunluğunuzu çıkararak sizi rahatlığa kavuşturur.

Bizi tercih edenler daha sıkı, daha genç vücuda ameliyatsız ve ilaçsız zayıflamaya kesin çözüm olan G5 ve Lenf drenaj makineleri ile gözle görülür değişiklik elde edecek.

Merkezimizde Yapılan Prosedürler:

16 ile vali ataması gerçekleştirildi 16 ile vali ataması gerçekleştirildi

Orijinal buz başlı diyot lazer ve iğneli epilasyon, G5 bölgesel zayıflama masaj, selülit giderici, termal sağlık, Lenf drenaj uygulamaları profesyonel deneyimli uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz.

Aradığınız özenin tek adresi olan FM Lazer Epilasyon Merkezimizi ziyaret ederek ücretsiz deneme atışı ve bilgi elde etme şansını deneyebilirsiniz. “dedi.

Osmancık’ta ilk Alexandrite Lazer ve Diod Lazer (5)-1Osmancık’ta ilk Alexandrite Lazer ve Diod Lazer (2)-1Osmancık’ta ilk Alexandrite Lazer ve Diod Lazer (4)-1

Editör: İlkay Sever