Çorum’un Osmancık ilçesinde siyasi bayrak ve afiş  asmak için bindikleri vincin sepeti kırılınca aşağı düşen 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ulucami Mahallesi Saat Kulesi Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Saat Kulesi Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yarın yapacağı miting için siyasi bayrak ve afiş asmak isteyen Mert Coşar ve Serdar Ercan, Osmancık Belediyesine ait vincin sepetine bindi. Sepetin kolu kırılınca yüksekten yere düşen iki şahıs yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan Serdar Ercan’ın kaburga, kol ve çene kırıkları olduğu, iç kanama şüphesiyle Çorum’a sevk edildiği, CHP Osmancık Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mert Coşar’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (7)

Siber polisinden müstehcenlik operasyonu: 3 gözaltı Siber polisinden müstehcenlik operasyonu: 3 gözaltı

Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (4)Whatsapp Image 2024 03 22 At 8.08.51 PmOsmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (1)Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (3)Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (7)

Editör: İlkay Sever