Çorum'un Osmancık ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Çanakkale şehitleri dualarla anıldı. 

Komşusunu öldüren polis tutuklandı! Komşusunu öldüren polis tutuklandı!

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi Osmancık'ta da tören düzenlendi. Osmancık Kaymakamlığı, Osmancık Belediyesi, Osmancık Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'nin çelenklerinin sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Burada yapılan törenin ardından Asri Mezarlık'ta bulunan Şehitlik ziyaret edilerek dualar edildi. Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay beraberindeki heyet ile şehitliklere karanfil bıraktı.

Törene Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Cumhuriyet Savcısı Bilal Hezer, Emniyet Müdürü Ahmet Dilbaz, Jandarma Komutanı Nuri Uyar, Osmancık Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Osman Barışmaz ve gaziler, STK, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri, daire amirleri, şehit yakınları ve öğrenciler katıldı.

Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi (1)Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi (5)Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi (4)Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi (3)Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü' Töreni Düzenlendi (2)

Editör: Yılmaz Yolcu