Yaklaşık 18 yıl önce kurulan Osmancık Kent Konseyi’nin yeni hizmet binasının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Osmancık Belediyesi tarafından, geçtiğimiz dönem Osmancık Evi Kent Konseyi'ne tahsis edilmişti. Kent Konseyi’nin yeni hizmet binası için Ceyhan Dölcü Başkanlığında yeni oluşturulan yönetim kurulu açılış töreni organize etti.

Açılışa Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Kent Konseyi’nin ilk Başkanı Bilal Çevrim, Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Keskin, Kadın Meclisi Başkanı Sema Tüfeker Okutan, Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Eken, Engelli Meclisi Başkanı Ali Uzun, konsey üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Gelgör; Kent Konseyi’nin her zaman yanındayız

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Gelgör,Kent Konseyi’nin her zaman yanında olduklarını ifade ederek; “Belediye olarak Kent Konseyi’nin her zaman yanındayız. Konseyinin bize göstereceği yolda, bize getireceği projelerde Osmancık için sonuna kadar yanında olacağız. Konsey başkanına ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Duman; Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Kent Konseyine emek veren herkese teşekkür eden Kaymakam Furkan Duman; “Osmancık’ta var olan ve faaliyetleriyle günümüze kadar hizmet veren, Kent Konseyi’de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Çorum Belediyesi, Rami için harekete geçti Çorum Belediyesi, Rami için harekete geçti

Hem tefrişatıyla hem çalışmalarıyla yenilenmiş durumda olan Kent Konseyi’nin de Osmancık’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın’ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi, Kaymakam Duman ve Başkan Gelgör’e Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Kent Konseyi Başkanı Ceyhan Dölcü, katılımda bulunan herkese teşekkür ederek, uyum ve fikir birliği içerisinde Osmancık’ın hak ettiği hizmetlerin gerçekleşmesine vesile olmak için çalışacaklarını ifade etti.

Öte yandan parti genel merkezlerindeki çalışmaları nedeniyle açılışa katılmayan Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Vahit Kayrıcı ve Mehmet Tahtasız birer mesaj göndererek Ceyhan Dölcü ve yönetimine başarılar, konsey binasının ise hayırlı olmasını diledi.     

Editör: İlkay Sever