Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 31 Mart Yerel İdareler seçimi yaklaşırken Çorum’un Osmancık İlçesinde AK Parti’nin belediye başkan adayı Emin Serdar Kurşun’a büyük bir teveccüh oluştuğunu bildirdi.

Bugün Osmancık’ta AK Parti belediye başkan adayı Emin Serdar Kurşun’ın verdiği iftar yemeğine binlerce Osmancıklı’nın katılması dikkat çekti.

Osmancık’ın  eski elbise pazarının bulunduğu alanda gerçekleşen iftar yemeğine 5 bin Osmancıklı katılarak Emin Serdar Kurşun’a destek verdi. İftar Yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya’da katıldı.

Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (1)

AK PARTİ 5 YIL ARADAN SONRA OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMAYA ÇOK YAKIN

Milletvekili Kaya, AK Parti Osmancık belediye başkan adayı Emin Serdar Kurşun'un, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdığını, 5 yıl sonra tekrardan Osmancık belediye başkanlığına çok yaklaştığını belirterek; "Osmancık kararını verdi, “Serdar Kurşun” diyor"dedi.

Kurşun'un çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini topladığını belirten Milletvekili Kaya,  Emin Serdar Kurşun ile Osmancık’a tekrar AK Partili bir belediye başkanının dokunacağını belirterek, Osmancık’ın kendileriyle birlikte içinde bulunduğu yüzyılı yakalayacağını vurguladı.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Kurşun, günün çoğu zamanını hemşehrileriyle birlikte geçirdiğini belirterek göreve geldiklerinde Halkla iç içe, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik örneğinin en güzelini sergileyeceklerini kaydedip, hemşehrilerinin istek ve önerilerini tek tek dinlediklerini ifade etti. (Haber Merkezi)

Kağıt bardakta kura çekimi ile mahalle muhtarı belirlendi, diğer aday itiraz etti Kağıt bardakta kura çekimi ile mahalle muhtarı belirlendi, diğer aday itiraz etti

Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (5)Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (6)Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (3)Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (4)Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (1)Osmancık Kararını Verdi, “Serdar Kurşun” Diyor (2)

Editör: Yılmaz Yolcu