Çorum'un Osmancık ilçesinde  yapımına 2017 yılında başlanan Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hem ilçe hem de bölgeye hizmet vermeye başladı. Huzurevinde ilk bayramlaşma heyecanı yaşandı.

Çorum İl Müdürü Aydın, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı kurumları denetledi Çorum İl Müdürü Aydın, aile ve sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı kurumları denetledi

Koyunbaba Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde ilk bayramlaşma heyecanı yaşandı. Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar, bayram sevincini birbirleriyle ve ziyarete gelen yakınlarıyla paylaştı. Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay'da protokol üyeleri ile birlikte huzurevinde kalan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. 

Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi (1)

Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

84 adet yatak kapasitesi bulunan Osmancık Huzurevinde 50 vatandaş kalıyor. Bu vatandaşlardan 40'ı Osmancıklı.

Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ikmal binası, bodrum, zemin,3 normal kat olmak üzere 5 kat olup 5992 metrekare inşaat alanı bulunmaktadır. 84 adet yatak kapasitesi bulunan binada 42 adet yaşlı yaşam odası, revir, ilk kabul muayene odası, FTR salonu, sosyal servis odası, uğraş-hobi odası, yemekhane, yaşlı dinlenme odası, kat yaşam salonu, mutfak, çamaşırhane, mescit ve idari odalardan oluşmakta.

Osmancık Huzurevinde Ilk Bayramlaşma! (1)

Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi (3)

Osmancık Huzurevinde Ilk Bayramlaşma! (2)Osmancık Huzurevinde Ilk Bayramlaşma! (3)

Osmancık Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi (2)

Osmancık Zeytin

Editör: İlkay Sever