2023-2024 Beltaş Çorum Amatör Futbol sezonunda mücadele eden, grup maçları ve Play-Off grup maçlarında Yenilmez Armada olan, böylece 12 müsabakada yenilgisiz olarak Ligi 1'inci bitirerek namağlup şampiyonluğunu ilan eden Osmancık Gücüspor için şampiyonluk kutlaması ve kupa töreni düzenlendi.

26 Haziran 2024 Çarşamba günü akşamı Osmancık Kent Meydanında yapılan kupa töreni öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında Çekya ile yapılan ve kritik mücadele dev ekrandan yayınlandı.  Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti’ni 2-1 yendiği milli maçın devre arasında sezonu namağlup zirvede tamamlayan Osmancık Gücüspor şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Osmancık Gücüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı (6)

Yönetici, teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye çağrıldı

Kutlamada kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular tek tek anons edilerek platforma davet edildi.

Genç oyuncuların sahneye çıkmasıyla devam eden kutlamada ismi anons edilen futbolculara madalyaları Çorum ASKF İkinci Başkanı Cumhur Sevinç ve 2003'ten beri Futbol İl Temsilcisi görevini başarıyla yürüten, Amatör Spora üstün hizmetleri olan Engin Ayan tarafından takdim edildi.

Çal Mağarasında selde mahsur kalanlar böyle kurtarıldı Çal Mağarasında selde mahsur kalanlar böyle kurtarıldı

Ardından Antrenör Uğur Asiltürk, sahneye çağrıldı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneye gelen Antrenör Uğur Asiltürk; "Osmancık Gücüspor olarak ilçemize şampiyonluk yaşatmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2023-2024 Futbol sezonunu yenilgisiz, namağlup şampiyon olarak tamamladık. Bu gururu sizinle paylaşmaktan onur duyduk.

Osmancık Gücüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı (7)

“Osmancık'ın gücüyüz Osmancık Gücüyüz”        

Osmancık Gücüspor kulübü takımında bulunan oyuncularının tamamı ilçemizin öz evlatlarıdır. Kendi evlatları ile şampiyonluk yaşamak bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira bu sezon mücadele ettiğimiz rakiplerimizin hepsi transferli takım kurdular. Biz değerli rakiplerimize her zaman şunu söyledik Osmancık'ın gücüyüz Osmancık Gücüyüz.

Bu mutlu günümüzde varlığınız ile bizleri onurlandırdınız sağ olun var olun. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör, desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza, tribünlerde ve maçlarda bizleri destekleyen bütün taraftarlarımıza ve Osmancık halkına şükranlarımızı borç biliyoruz. "dedi.

Osmancık Gücüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı (2)-1

Çorum ASKF İkinci Başkanı Cumhur Sevinç sezonu namağlup tamamlayan Osmancık Gücüspor'u federasyon adına tebrik ederken, futbol kulübüne maddi manevi desteklerini esirgemeyen Ahmet Toprak, Doğan Zeytünlü, Recep Çelik ve Salih Derindere’ye takım forması hediye edildi.

Osmancık Gücüspor şampiyonluk kupasını kaldırdı

Osmancık Kent Meydanı'nda yapılan şampiyonluk kutlamasında 2023-2024 Beltaş Çorum Amatör Futbol sezonu şampiyonluk kupası takdim edildi.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çorum ASKF İkinci Başkanı Cumhur Sevinç, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ve Antrenör Uğur Asiltürk birlikte kupayı havaya kaldırdılar. Kupanın kaldırılmasının ardından ise meydanda konfeti patlatıldı ve meşale yakıldı.

Şampiyonluk kupasının alınmasının ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, kupayla sahnede taraftarları selamladı.

Osmancık Gücüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı (7)Osmancık Gücüspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı (2)

Editör: İlkay Sever