Osmancık Belediye Spor:  1 - Osmancık Kandiber Spor : 1

Osmancık Belediye Spor, Çorum U13 Ligi A Grubu 7.hafta maçında ilçe sahasında ilçenin diğer takımı Kandiber Sporla karşılaştı. Maç 1-1 skorla berabere biterken, grubu lider bitiren Osmancık Belediye spor Play-Off’lara kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Tuncay Akıllı; “. Maçın ilk yarısında daha net gol pozisyonları bulan taraf olmamıza rağmen bireysel bir hata ile geri düştük. Ama çok sayıda gol fırsatını da değerlendiremedik.

İkinci yarı oyuna yine iyi başlayıp beraberliği bulduk. Devamında kazandığımız penaltıyı gole çeviremedik ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldık. Bu sonuçla gruptan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile namağlup ve lider olarak çıktık.

Diğer maçlara oranla daha ölçü olabilecek bir maç oynadık, daha çok gol pozisyonu üreten taraf ve daha çok pozisyona giren taraf olduk.

Eksiklerimiz ve gelişmekte olacağımız yerlere çalışmaya devam edeceğiz. Rakibimizi de oynadığı oyun ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum Play-Off maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.

“AMACIMIZ ÇORUM’DA ADINDAN SÖZ ETTİREN FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK”

Osmancık'a tam donanımlı spor yatırımı Osmancık'a tam donanımlı spor yatırımı

Play -Off’ta gruplara göre daha zor maçlar olacak ama bunun bir önemi olmadığını düşünüyorum.

Osmancık Belediye Spor olarak alt yapıya önem verdiğimiz bu süreçte, çocuklarımızı olabildiğince daha fazla maç oynatıp tecrübe kazanmaları maç temposu kazanmaları açısından her oynayacakları maça avantaj ve kazanım olarak bakıyoruz. Bu sebeple de Play-Off’ta da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.

Şunu da ayrıca eklemek istiyorum; daha öncelerde de söylediğim üzere, ilerleyen süreçte Çorum’da adından söz ettiren bir jenerasyon ve profesyonel seviyeye çıkacak futbolcular yetiştirmek en büyük hedefimiz ve amacımız olup bu yönde de çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Editör: İlkay Sever