31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçim öncesinde Kızılırmak mahallesi sahil yolu no:7/1 (yeni köprü yanı) adresinde Mehmet Bilir’in Belediye Başkan adayı olduğu Milli Yol Partisi seçim bürosu açıldı.

Açılışa AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Temizkan’da katıldı. Seçim bürosu açılış kurdelesini dualar eşliğinde Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır kesti.

‘’Derdim makam değil’’ diyen Çayır ‘’Milli Yol diğer partilere benzemesin, adaletli olsun, milletin vicdanı olsun’’ dediği konuşmasında şunları kaydetti;

Osmancık Belediye Başkanı Adayı Mehmet Bilir Seçim Bürosunu Açtı (2)

‘’Sayın Tayyip Bey, mülakatı neden kaldırmıyorsunuz’’

‘’Sayın Tayyip Bey, mülakatı neden kaldırmıyorsunuz.? İlla işe giren senin partin listesinden mi olacak? Senin gibi düşünmeyenlerin hayat hakkı yok mu? İşte değerli arkadaşlar, Milli Yol burada bütün partilerden ayrılıyor. Biz bu sistemi değiştireceğiz. Sistem dediğimim Cumhurbaşkanı sistemi değil, siyaseti süreli hale getireceğiz’’ şeklinde konuştu.

‘’Milli Yola desteğinizi istiyorum’’

‘’Yapısal değişiklik gösterilemezse yüz sene sonra ileride torunlarımız aynı şeyleri duyacaklar, hayat pahalılığını bitireceğiz diyen siyasetçi duyacaklar. Duymaması için Milli Yola, Muhsin Yazıcıoğlu’nun gerçek arkadaşlarına desteğinizi istiyorum.

Değerli kardeşlerim, ben sizi Belediyecilikte de, yerel yönetimde de, genel yönetimde de Türkiye’de çığır açacak sistem değişikliği talebi olan ve yapısal değişikliği öngören rasyonel, akılcı, masal siyaseti değil gerçek siyaseti öne çıkaran Milli Yola davet ediyorum.

Milli Yolu Osmancık’ta iktidara davet ediyorum. İktidar edin bizi burada. Mehmet kardeşim güzel bir kardeşim Allah razı olsun. Çıktı burada bayrağı kaldırdı. Çok önemli bir şey. Bazıları diyebilir ki size iktidar olmayınca hizmet gelmez’’

Osmancık Belediye Başkanı Adayı Mehmet Bilir Seçim Bürosunu Açtı (1)

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin yeni genel başkanı oldu

‘’Sizin paranız varsa bizim imanımız, inancımı ve davamız var diyeceğiz’

‘’Kimse taleplerimizi kısıtlayamazlar. Bu konuda söz veriyorum size. Bize düşen halk ve milletin ipini tutmaktır. 

Bizim üçkağıtçılıkta işimiz yoktur. Gerek de yok. Şu an ki siyaset yalandır dolandır, işte bunu değiştirmeye geldik.

Siyaset zenginlerin işin olmuş. İşte bu yüzden bile bizim yanımızda olun. Sizin paranız varsa bizim imanımız, inancımız ve davamız var diyeceğiz.

Allah izin verirse Mehmet kardeşimizin yanında ne gerekiyorsa yapacağız. Onu burada öne çıkarmak ve kazanması için elimizden geleni yapacağız’’ şeklinde konuştu.

Mehmet Bilir Kimdir?

1983 Çorum Kargı Hacıhamza doğumlu. İlk- orta ve lise Öğrenimini Osmancık’ta tamamladı.

Askerlik görevini yaptıktan sonra 2004 yılında Osmancık’tan Ankara’ya yerleşti. 2017 yılında kendi şirketi olan PARS LAND ROVER Yedek parça ve servis sektöründe faaliyet göstermeye başladı.

 Milli Yol Partisi’nde Ankara’da siyasi ve ticari faaliyetine devam etmekte.

Mehmet Bilir evli ve üç çocuk babasıdır.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Çorum Osmancık Belediye Başkanlığına adaylığını koydu.

Editör: Sedanur Çırpar