Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu, mezunlarını gururla uğurlarken, okul birincisi Mert Gümüş mezuniyet töreninde yaptığı konuşma ile hem duygulandırdı, hemde büyük beğeni aldı. 

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine aileler ve davetliler katıldı. Mezun olan öğrencilere belgeleri verilirken Mert Gümüş okul birincisi olarak eğitimini tamamladı.

Belgesini alan Mert Gümüş yaptığı konuşmada Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ismini taşıyan okulu birincilikle tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek "

Bildiğiniz üzere Kozluk ilçesinde hain, pkk terör örgütü tarafından Kalleşçe Şehit edilen Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ismini taşıyan bu güzel okulu birincilikle bitirdim. Bu vesile ile Şehit Şenay Aybüke Öğretmenimizi Rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum, ruhu şad olsun.

Bu başarımda imzası olan beni bu günlere getiren desteğini ilgisini, şefkatini esirgemeyen başta canım ailem olmak üzere Sınıf Rehber Öğretmenim Nesrin Demirezen ve hakkı ödenmez tüm öğretmenlerime, okul idaresine teşekkürü bir borç bilirim." dedi.

Orman şeflerine dron eğitimi Orman şeflerine dron eğitimi

ATATÜRK VURGUSU

Okulunu birincilikle bitiren Mert Gümüş konuşmasında Atatürk'ten alıntılar yaparak; "Hedefim; Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bütün ümidim gençliktedir”, sözünü heba etmeyerek O’nun ümidini boşa çıkartmayan bir öğrenci olarak Lise ve Üniversite'de de bu şekilde birincilik konuşması yapmaktır.

İleri de çocuklarıma da esenlikle anlatacağım, hayatımın belki de en güzel ve en iyi anlarını canlandıran bu güzel Okula ve sizlere veda etmek benim acımdan gerçekten zor geliyor.

Çoğu arkadaşlarımla hayatım boyunca ne yazık ki aynı ortamda bulunma şansını yakalamayacağım. Bu sebepten ötürü sizleri bilmeden, istemeden kırmışsam sizlerden özür dilerim.

Sayın Öğretmenlerim ve çok sevdiğim arkadaşlarım öyle ya da böyle benimle 3 yıl geçirdiniz. Birbirimize illaki haklarımız geçmiştir. Sizden bana olan haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana tüm haklarınız helal olsun. Sizlerle ilerleyen yıllarda tekrar karşılaştığımızda sizleri yüksek mevkilerde görmeyi temenni ederim.

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun" Hoşça kalın, görüşmek dileğiyle” 

Editör: İlkay Sever