Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, geçtiğimiz günlerde Osmancık'ta meydana gelen vinç kazasından yaralanan genci hastanede ziyaret etti.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, geçtiğimiz Cuma akşamı iftar saatinden önce Ulucami Mahallesi Saat Kulesi Meydanı’nda meydana gelen vinç kazasında yaralanan ve Çorum'da ameliyat olan Serdar Ercan'ı ziyaret etti. Milletvekili Tahtasız, Ercan'ın sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğunu bildirerek; "Osmancık’ta ki mitingimiz öncesinde bayrak asarken vinçten düşen ve yaralanan gençlik kolları üyemiz Serdar Ercan’ı hastanede ziyaret ettik. Sağlık durumu ve morali gayet iyi. Tüm örgütümüze selamlarını iletiyor."ifadelerini kullandı.

VİNÇ SEPETİ KIRILINCA YÜKSEKTEN DÜŞEREK YARALANMIŞTI!

Saat Kulesi Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yağtığı miting için alanı düzenlemek isteyen Mert Coşar ve Serdar Ercan, Osmancık Belediyesine ait vincin sepetine binmiş, sepetin kolu kırılınca yüksekten yere düşerek yaralanmışlardı. 

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

Yaralılardan durumu ağır olan Serdar Ercan iç kanama şüphesiyle Çorum’a sevk edilmiş, Hitit Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olmuştu.

VincOsmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (4)Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (1)Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (3)Osmancık’ta Bayrak Asma Vincinin Sepeti Kırıldı 2 Yaralı (7)

Editör: İlkay Sever