Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Osmancık Belediye Meclis Üyesi Adayı Funda Gökmen, verilen sorumluluğun farkında olduğunu belirterek; “Bana duyulan güveni boşa çıkarmayarak çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.

31 Mart Mahalli seçimlerine sayılı günler kaldı. Yerel seçimlere yaklaşırken parti ve adaylar da seçim çalışmalarını hızlandırdı.  Seçim çalışmaları kapsamında yazılı bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Funda Gökmen, verilen sorumluluğun farkında olduğunu belirterek; “Bana duyulan güveni boşa çıkarmayarak çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Gökmen açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Örgütümün ve üyelerimizin göstermiş olduğu destekle, Osmancık’ta kadınları temsil etmeye ve seslerini duyurmaya, Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı olarak hazırlanıyor olmanın heyecanını yaşıyorum. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayarak, verilen bu sorumluluğun bilinciyle çalışacağımın sözünü veriyorum.

“Oy yoksa hizmet de yok söylemi eyleme dönüştü” “Oy yoksa hizmet de yok söylemi eyleme dönüştü”

Osmancık halkımdan, kadınından çocuğuna, yaşlısından, gencine çevre dostu projelerimizi hayata geçirmek adına CHP Osmancık Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Kesenek ve Belediye Meclis üyelerimize desteklerinizi bekliyorum. Sevgiler saygılar sunuyorum”

Editör: İlkay Sever