Bu yıl Kurban Bayramı'nda kurbanlık almaya niyetlenen vatandaşlar, et fiyatlarına gelen zamların ardından kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. 2024 yılı küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağıyla ilgili henüz bir kesin açıklama yapılmazken, tahmini fiyatlar ise konuşulmaya başladı. Peki, kurbanlık fiyatları bu yıl ne kadar olur?

BÜYÜKBAŞ KURBANLIKLAR OTOMOBİL FİYATINA GİDİYOR!  

Et fiyatlarındaki artışlarla birlikte, Çorum’da büyükbaş kurban yetiştiricilerinden alınan fiyatlarda Dana karkas et kilonun 400 ile 500 lira asında değişeceği bekleniyor. Ortalama bir büyükbaş kurbanlıkta fiyatlar, hisse başı 20-25 bin lira olarak öne çıkmaya başladı. İyi bir kurbanlıkta ise fiyatların hisse başı 30 bini aşması bekleniyor. Büyükbaşlarda fiyatlar kurbanlığın durumuna göre 80 bin ile 200 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor.

KÜÇÜKBAŞ KURBANLIKLARA RAĞBET BEKLENİYOR

Çorum'da sürücülere 9 milyon lira ceza kesildi! Çorum'da sürücülere 9 milyon lira ceza kesildi!

Çorum’da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları da vatandaşların merak ettiği konular arasında geliyor. Küçükbaş kurbanlıklarda yaklaşan kurban bayramı öncesinde 7 bin ile 18 bin TL arasında değişkenlik gösteriyor. Kurban kesmek isteyen vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara rağbet göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi