Bayburt’un Gökçedere Beldesinde bulunan Makbule Küçükçalık İlkokulu öğretmenleri köy okullarını güzelleştirmek için ’Okulumu Güzelleştiriyorum’ projesi başlattılar. Proje kapsamında okullarını güzelleştirmek isteyen Gökçedere Makbule Küçükçalık okul yönetimi ve öğretmenleri okulda badana, tamirat ve tadilat işleri yaparak, işe koyuldular. Okullarını daha fazla güzelleştirmek adına kolları sıvayan köy okulu öğretmenleri, birçok eksikliği severek giderdiklerini söyleyerek, okulun diğer eksikliklerinin tamamlanması için destek beklediklerini vurguladılar.

Okuldaki eksikleri kendi imkanlarınca, öğretmenlerin destekleriyle giderdiklerini belirten Gökçedere Makbule Küçükçalık İlkokulu müdürü Zihni Yılmaz Bakır, "Kendi imkanlarımızla okulumuzu her daim güzelleştirmeye ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Çocuklarımızın daha güzel bir ortamda eğitim alması için öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve personellerimizle birlikte kollarımızı sıvadık. Musluk, fayans, sıra tadilatlarımızı ve boya badana işlerimizi elimizden geldiğince yapmaya çalıştık.

23 Nisan’ı şenlik havasında yaşadılar 23 Nisan’ı şenlik havasında yaşadılar

Çocuklarımız bizim geleceğe yollayabildiğimiz en mühim mesajlarımız olduğundan onlar için daha temiz, daha nezih ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bizler çocuklarımız için çalışmalara hep devam edeceğiz. Geleceğimize sahip çıkan bütün personelimize de yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan okuldaki diğer eksikliklerin desteklerle tamamlanacağı, bu desteklerle öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim görecekleri belirtildi.

Kaynak: