Çorum’un Osmancık ilçesinde 4 yıldır görev yapan Kaymakam Ayhan Akpay, yeni görev yeri olan Hatay’ın Kırıkhan ilçesine dualar ve alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Kaymakamlar Kararnamesinin yayımlanmasının ardından görev yeri değişen Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, yeni görev yeri Hatay'ın Kırıkhan ilçesine yolcu edildi. Hükümet Konağı bahçesinde bir araya gelen Osmancıklılar dualar ve alkışlar eşliğinde Akpay ailesini yolcu ederken duygu dolu anlar yaşandı. 

Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti

Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (7)

Görev yaptığı süre boyunca sıcak kanlılığı ile Osmancık’ta oldukça sevilen, Kaymakam Akpay, 7'den 70'e vedalaşmaya gelen herkesle ile tek tek helalleşti. 

Kendisini Osmancıklı olarak hissettiğini ifade eden Kaymakam Akpay, nerede olursa olsun kapısının ve gönlünün he daim hemşehrilerine  açık olduğunu ifade etti.

Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (10)Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (8)Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (9)Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (5)Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (6)

Kaymakam Akpay, Yeni Görev Yerine Dualar Ve Alkışlarla Uğurlandı (1)-1

Editör: İlkay Sever