Çorum’daki kamu yatırımları masaya yatırıldı Çorum’daki kamu yatırımları masaya yatırıldı

Çorum’un Osmancık ilçesinde bir grup gönüllü eğitimci ve okul çalışanları yeni eğitim-öğretim yılı öncesi görev yaptıkları 20 derslikli okulda boyama ve bakım çalışmalarına başladı.

Osmancık Cumhuriyet Mahallesi, Namık Kemal Cad.No45’teki binada eğitim-öğretim veren 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu ve Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan gönüllü eğitimciler ve gönüllü çalışanlar okul binalarında boyama çalışması başlattı.

“Kamuda Tasarruf Tedbirlerine” Destek Için Okulu Boyadılar (3)

Öğrencilerin daha temiz ve daha güzel bir ortamda eğitim görebilmeleri ve geçtiğimiz aylarda açıklanan Kamuda Tasarruf Tedbirlerine ’ne destek olmak amacıyla başlatılan çalışmaya okul idarecileri, öğretmenleri ve personel gönüllü olarak katılırken bu kapsamda, okul binası, koridorlar ve 20 sınıf yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirilecek.  

Okul Müdürleri Lütfi Kaya ve Şener Demir fedakarlık gösteren ve çalışmalara katılan tüm personele teşekkür ederek her şeyin öğrencileri için olduğunu ifade etti.

“Kamuda Tasarruf Tedbirlerine” Destek Için Okulu Boyadılar (5)“Kamuda Tasarruf Tedbirlerine” Destek Için Okulu Boyadılar (3)“Kamuda Tasarruf Tedbirlerine” Destek Için Okulu Boyadılar (4)“Kamuda Tasarruf Tedbirlerine” Destek Için Okulu Boyadılar (1)“Kamuda Tasarruf Tedbirlerine” Destek Için Okulu Boyadılar (2)

Editör: İlkay Sever