Aflanoz Aktar& Baharat, bin 163 çeşit ürünüyle Osmancık’ta hizmet vermeye devam ediyor.

‘Aflanoz Aktar Baharat’ yüzlerce çeşit ürünleriyle, Yazı Mahallesi Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi No:42 adresinde hizmet veriyor.

Aynı zamanda ‘O Ses Çiğ köfte’ bünyesinde çiğ köfte hizmeti veren Aflanoz, süt mısırı satışı da gerçekleştiriyor. Yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Aflanoz Aktar&Baharat’ın kampanyalı ürünleri, vatandaşlardan oldukça rağbet görüyor. Baharat, sabun, şampuan, tütsü, tütsülük, doğal yağlar, bitki çayları, krem, kına, Türk kahvesi ve çeşitleriyle bin 163 ürün alıcıyla buluşuyor.

Yaz aylarında form çaylarının ilgi gördüğünü belirten işletme sahibi Mesut Delibaş, “Kış aylarında bitki çaylarımız, yaz aylarında ise form çaylarımız rağbet görüyor.” dedi.

Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (6)

DÜRÜM-AYRAN 25 TL

Sabun, şampuan, kahve gibi ürünlerin her mevsim ilgi gördüğünü belirten Delibaş, O Ses Çiğ Köfte de herkes yesin diye bir gün değil her gün kampanya yaptıklarını belirterek Dürüm ve Ayran’ın 25 TL olduğunu söyledi.

LEBLEBİ KREMASI

Çorum'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği toplandı Çorum'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği toplandı

Aflanoz Aktar& Baharat, işletemcisi Mesut Delibaş; kalsiyum, K vitamini, magnezyum, fosfat, demir gibi mineraller bakımından oldukça zengin olan Leblebi Kremasını vatandaşların kahvaltılık olarak tercih ettiğini belirtti.   

Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (1)Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (5)Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (6)Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (3)Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (4)Kampanyaları Ve Binlerce Çeşit Ürünleri Ile Vatandaşların Uğrak Yeri Oldu (2)

Editör: Sedanur Çırpar