Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri yapıldı Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri yapıldı

Geçtiğimiz günlerde ablası Mualla Özen’i kaybeden Meral Akşener’e taziye dileklerini ileten ve acısına ortak olan İYİ Parti Çorum heyeti, ayrıca seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, Akşener’e belediye başkan adaylarını tanıtarak, 31 Mart yerel seçim hazırlıkları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

AHMET ERTEKİN’İN ROZETİNİ AKŞENER TAKTI
Ziyaret sırasında Çorum Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ahmet Ertekin’in rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Akşener, Ertekin’i tebrik ederek seçimlerde üstün başarılar diledi.
İl Başkanı Yıldız ve Belediye Başkan Adayı Ertekin ise seçimleri kazanmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, partinin başarı oranının artırmak ve yerel seçimlere İYİ’lerin damgasını vurmak için gece-gündüz çalışacaklarını dile getirdiler.
Akşener, ilçe belediye başkan adayları ile de tek tek sohbet ederek, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimler için hazırlık yapılmasını istedi.
İYİ Parti Çorum heyeti, ziyaret sonunda Akşener ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, seçimlerin startını verdi.

E8Faa449 9470 4E30 A9E8 7C6E2C604D11281741A4 4F85 47Be Ad96 5581D0B7Fcf2

Editör: Eray Uzun