Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hamamözü Belediye Başkan Adayı Handan Candemir Ay, Hamamözü'nde yaşamı dönüştürecek yenilikçi ve kapsamlı projelerini tanıttı. Sürdürülebilir kalkınma ve toplumsal refahı hedefleyen bu projelerle Candemir Ay, her kesimden vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

HAYVAN BARINAĞI KURULMASI

Her canlının yaşam hakkını savunduklarını dile getiren Candemir Ay, "Sokağa terk edilmiş hayvanların güvenli ve sağlıklı bir ortama kavuşturulması için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sokağa hayvan terk edilmesinin ve sokak hayvanı nüfusunun artmasının önüne geçeceğiz" dedi.

ELEKTRİK ÜRETİM TESİSİ

Yenilenebilir enerji alanında adımlar atacaklarını ifade eden Candemir Ay, "Güneş enerjisi ile sürdürülebilir ve çevre dostu elektrik üretimi gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

MESLEK YÜKSEKOKULU VE SANAT EĞİTİMİNE ONAY

Eğitim ve istihdamı bir arada ele alacaklarını söyleyen Candemir Ay, "Meslek yüksekokulu ve sanat evi projelerimizle gençlerimizin ve kadınlarımızın potansiyellerini ortaya çıkaracağız" şeklinde konuştu.

SOĞUK HAVA DEPOSU

Çiftçilerin emeğini korumayı amaçlayan Candemir Ay, "Ürünlerin tazeliğini koruyarak çiftçimizin alın terinin karşılığını almasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası açıklama Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası açıklama

Handan Candemir Ay2

VAKIF KURULMASI

Toplumsal kalkınmaya önem veren Candemir Ay, "Başarılı öğrencilerimizin yanında olacak bir vakıf kurarak, eğitime destek vereceğiz" dedi.

MODERN SOKAK VE CADDELER

Altyapıya dair planlarını açıklayan Candemir Ay, "Sokak ve caddelerimizi modern şehir standartlarına uygun hale getireceğiz" diye belirtti.

KAPALI PAZAR ALANI

Halkın ihtiyaçlarını gözeten bir yaklaşımla Candemir Ay, "Kapalı pazar alanı projemizle vatandaşlarımızın her türlü hava koşulunda rahat alışveriş yapmalarını sağlayacağız," ifadelerine yer verdi.

Candemir Ay, şöyle devam etti: "İşsizlikten esnaflarımızın kazancına, kadınların ve gençlerimizin istihdamına kadar her alanda iyileştirmeler yapacağız. Hamamözü'nün her ferdi için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmetlerimizle Hamamözü'nün en güzelini hak ettiğini göstereceğiz." (Haber Merkezi) 

Handan Candemir AyHandan Candemir Ay1

Editör: Tuğba Yoldaş