• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Tosya Haberleri

tosya haberleri ve güncel tosya gelişmeleri, tosya ile ilgili tüm video, tosya fotoğrafları ve tosya haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi, 16 yaşındaki bir gençte olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi...

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda traktör ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgara dayanamayan bazı evlerin çatıları yerinden sökülerek uçtu.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda bariyerlere çarpan hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kale yakası mevkiinde bulunan kum ocağı önünde trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

TOSYA ‘DA TARLAYA UÇAN OTOMOBİLDE BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen anne ve kızı hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde elektrikli battaniyenin çıkardığı yangını söndürmeye çalışan vatandaş yaralandı.

GÜNDEM

Osmancık istikametinde seyir halinde olan, Abdullah Arslan idaresindeki 19 TS 571 plakalı Hyundai marka otomobilin motor kısmında yangın çıktı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 53 ev, ağır ve samanlığın yandığı köyde incelemelerde bulundu.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde D100 Karayolu Eski Bölge Trafik Bölgesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif yaralandı.

D100 karayolunda makaslayan tır ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.