• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Oğul Haberleri

oğul haberleri ve güncel oğul gelişmeleri, oğul ile ilgili tüm video, oğul fotoğrafları ve oğul haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

KARABÜK'ÜN YENİCE İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA KENEVİR BİTKİSİ YETİŞTİREN BABA VE OĞLU ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

ASAYİŞ

Çorum’dan hafta sonu tatili dolayısıyla yüzmek için Samsun’a gelen baba denizde yüzerken dalgalar arasında kaybolurken, oğlu ise vatandaşlar tarafından kurtarılarak...

ASAYİŞ

KASTAMONU’DA YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN ANNE VE OĞLUNA HIZLA GELEN MOTOSİKLET ÇARPTI. KAZADA SÜRÜCÜ İLE ANNE VE OĞLU YARALANDI.

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Yarımsöğüt köyünde ikamet eden baba Zekeriya Saçan ve oğlu Ramazan Saçan aynı gün vefat ettiler.

ASAYİŞ

Çorum’un Alaca ilçesinde, üst kattan iş yerine sızan su nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada baba ve oğlu bıçaklanarak yaralandı.

ASAYİŞ

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde evde tartıştığı oğlunu tabanca ile vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihara kalkışan ve ağır yaralanan baba tedavi...

ASAYİŞ

Çorum’un İskilip ilçesinde çıkan tartışmada baba, oğlunu bıçakladı. Olayla ilgili olarak başlatılan incelemenin sürdüğü bildirildi.

ASAYİŞ

Ankara'nın Keçiören ilçesinde asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan kavga korkunç bitti.