• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Işyeri Haberleri

işyeri haberleri ve güncel işyeri gelişmeleri, işyeri ile ilgili tüm video, işyeri fotoğrafları ve işyeri haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


ASAYİŞ

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir iş yerinin camlarını taşla kıran şahıs gözaltına alındı.

GÜNDEM

Vatandaşların verilen hizmetlerden sağlıklı bir şekilde yararlanabilmeleri için Ramazan Ayı boyunca denetimler devam edecek.

ASAYİŞ

SAMSUN'UN ALAÇAM İLÇESİNDE İŞYERİ KURŞUNLAMA OLAYINA KARIŞAN 1 KİŞİ TUTUKLANDI.

Samsun’da bir iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen genç, polisin takibi sonucu yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir otomobile ve işyerine poşet ile kurşun asıldı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

SAMSUN'DA POLİS BİR İŞYWRİNDEKİ ÇELİK KASADA YAPTIĞI ARAMADA 4 ADET RUHSATSIZ TABANCA, 256 ADET TABANCA MERMİSİ VE 195 ADET SENTETİK...

ASAYİŞ

Osmancık’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü arabayla işyerine girdi. Kaza anı, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ASAYİŞ

Kastamonu’da iş yerinde otururken silahlı saldırıya uğrayan vatandaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kastamonu’da kurşunlanan bir iş yerinde bulunan vatandaş, vurularak ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Çorum’un Alaca ilçesinde, iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdüğü...

ASAYİŞ

Çorum’da metruk iki dükkanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.