• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

İskilip Haberleri

İskilip haberleri ve güncel İskilip gelişmeleri, İskilip ile ilgili tüm video, İskilip fotoğrafları ve İskilip haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çorum’un Alaca, İskilip, Osmancık ve Sungurlu ilçelerine Çorum İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından Muhtarlık Hizmet...

GÜNDEM

ÇORUM’UN İSKİLİP İLÇESİNDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE FENER ALAYI DÜZENLENDİ.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Oktay Gündogdu, "Eros’un ölümsüzlük ve ruhsal yükselme anlamları ile kaya mezarlarıyla ilişkileri bulunuyor"...

ASAYİŞ

Remzi Singer’in ölüm sebebinin Cumhuriyet savcısının yapacağı inceleme ve otopsinin ardından netleşeceği bildirild

ASAYİŞ

ÇORUM'UN İSKİLİP İLÇESİNDE MOTOSİKLET VE KAMYONUN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

ASAYİŞ

Çorum’un İskilip ilçesinde kontrolden çıkan traktörün devrilmesi neticesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.

GÜNDEM

İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen "Dünden Bugüne Şehir Parkı" temalı fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.

GÜNDEM

Çorum’un İskilip ilçesinde kadınların hem sosyalleşeceği hem de üretim yaparak boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Aile Destek Merkezi törenle açıldı.

ASAYİŞ

ÇORUM’UN İSKİLİP İLÇESİNDE ÇIKAN YANGINDA BİR BAĞ EVİ DAKİKALAR İÇERİSİNDE KÜL OLDU.

ASAYİŞ

Çorum’un İskilip ilçesinden elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Yangında tarım arazilerinde bulunan saman balyaları ve ağaçlar kül oldu.

ASAYİŞ

Çorum’un İskilip ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ

ÇORUM’UN İSKİLİP İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN TRAKTÖRÜN DEVRİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.