Çorum'un Osmancık ilçesinde bayram namazında camiye giden çocuklara bayram şekeri ve harçlığı dağıtıldı. Bayram geleneği çocukların yüzünü güldürdü.

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşayan genç iş insanı Yunus Emre Çakallı bayram geleneğini sürdürerek çocukları sevindirdi.  “Bayram Çoçuklarındır” diyerek örnek bir davranışa imza atan genç iş insanı, bayram namazı sonrası cocuklarla bayramlaşıp, “Küçük şeylerle de olsa, her zaman büyük mutluluklar yaşamınız dileği ile. Bayram hediyeleri Yunus Emre abinizden, İyi bayramlar çocuklar”diyerek 100 çocuğa, içerisinde şeker, gofret, eti puf, hobi bulunan birer paket hediye ederek bayram harçlıklarını da vermeyi ihmal etmedi.

Mutlulukları gözlerine yansıyan çocuklar büyük bir sevinçle Yunus Emre ağabeylerine teşekkür etti. 

Genç Iş Insanı, Bayram Harçlığı Geleneği Ile Çocukları Sevindirdi (5)Genç Iş Insanı, Bayram Harçlığı Geleneği Ile Çocukları Sevindirdi (6)Genç Iş Insanı, Bayram Harçlığı Geleneği Ile Çocukları Sevindirdi (2)Genç Iş Insanı, Bayram Harçlığı Geleneği Ile Çocukları Sevindirdi (3)Genç Iş Insanı, Bayram Harçlığı Geleneği Ile Çocukları Sevindirdi (4)Genç Iş Insanı, Bayram Harçlığı Geleneği Ile Çocukları Sevindirdi (1)

'Orman' adı verilen şahin tedaviden sonra doğaya salındı 'Orman' adı verilen şahin tedaviden sonra doğaya salındı

Editör: Yılmaz Yolcu