Liseler Arası İngilizce Münazara Yarışmasının final programı gerçekleşti Liseler Arası İngilizce Münazara Yarışmasının final programı gerçekleşti

Çorum’un Osmancık ilçesinde Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Ahmet Gelgör seçim sonrası yaptığı konuşmasında tebrik için çiçek gönderilmemesini SMA hastası Ege Bostancı’ya destek olunmasını istedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre Osmancık Belediye Başkanı, MHP'nin adayı Ahmet Gelgör oldu. Yeniden Belediye Başkanı olan Ahmet Gelgör, sandıkların açılıp oyların belli olmasının ardından balkon konuşması yaptı. Başkan Gelgör konuşmasında tebrik ve kutlamalar için çiçek gönderilmemesini SMA Hastası 2 yaşındaki Ege Bostancı’ya destek olunmasını istedi.

Gelgör konuşmasında;” Kimsenin çiçek göndermesini istemiyorum. Gönderilecek çiçek paralarının hepsini SMA’lı çocuğumuz Ege evladımıza göndermenizi tavsiye ediyorum. Ege evladımızı da en kısa sürede sizlerle birlikte sağlığına kavuşturacağımıza inanıyorum” dedi.

Osmancıklı minik Ege SMA'yı yenmek için destek bekliyor!

İlçede bir tekstil atölyesinde çalışan baba Hasan ve ev hanımı olan Yasemin Bostancı çiftinin oğlu Ege, geç yürümeye başlayınca ailesi doktora başvurdu. Minik Ege'ye Aralık 2023’de SMA Tip 2 hastalığı teşhisi konulmuştu.

Minik Ege’nin sağlığına kavuşması için ilçede Valilik onaylı yardım kampanyası yürütülüyor.

Ege Bostancı

Editör: İlkay Sever