Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla fidan dikip halka açık piknik etkinliği düzenledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Osmancık’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda AK Parti’den Osmancık Belediye Başkanı Adayı olan Emin Serdar Kurşun’da fidan dikerek halka açık piknik etkinliği düzenledi.

“KADINLARIN HAYATIMIZDAKİ YERİ TARTIŞILMAZDIR”

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, Kadın Kolları Teşkilatı yönetici, üyeleri, belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte fidan dikimi etkinliği düzenleyen Başkan Adayı Kurşun; “ Hayatı bize tanıtan ilk öğretmenlerimiz, annelerimizdir.. Kadınların hayatımızdaki yeri tartışılmazdır.  Hem fırsat eşitliği hem çalışma hayatındaki eşitlik, hakikaten kadınların da erkeklerin yapabileceği düşünülen işlerde çok daha başarılı olduklarını da ortaya koyuyor.

Her dikilen fidan, bir kadının hikayesini, direnişini ve geleceğe olan umudunu yansıtacak.

Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten duygularımla kutluyorum.”dedi.

8 Mart etkinlikleri kapsamında Kent Ormanında halka açık piknikte düzenleyen Başkan Adayı Kurşun, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenmediğimiz piknik etkinliğimize Milletvekilimiz Sayın Av. Oğuzhan Kaya , İlçe Başkanımız , Gençlik Kolları Başkanımız , Kadın Kolları Başkanımız ve ilçe Teşkilatımız ile birlikte katıldık.

Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri yapıldı Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele istişareleri yapıldı

Halkımızla bir araya gelip destek ve dualarını istedik. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı tüm hemşerilerimize ediyorum. ”dedi.

Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (7)

ÜCRETSİZ 50 BİN MEYVE FİDANI

Öte yandan 50 bin meyve fidanını ücretsiz olarak dağıtacakları vaadinde bulunan Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun; “Kapama meyve bahçeleri için, her yıl 10 bin, 5 yılda 50 bin meyve fidanını dikimi bizden bakımı sizden olmak üzere ücretsiz olarak dağıtacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fidan Dikip, Piknikte Buluştular!

Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (9)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (10)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (7)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (8)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (5)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (6)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (3)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (4)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (1)Fidan Dikip, Piknikte Buluştular! (2)

Editör: Yılmaz Yolcu